#LBD_JAN2011

Det finnes mange hundre varianter eller mer av den sorte lille kjolen. Men jeg skal designe min egen. Jeg har noen idèer om hvordan den skal se ut, spørs om jeg klarer å finne et stoff som tillater meg å gjøre det jeg vil!

Advertisements

2 thoughts on “#LBD_JAN2011

 1. Hei.Har du noen bilder av stylingen,oppgavene og examen du gjorde når du gikk Motekonsulent? Hadde vært morsomt å se,skal begynne der om 3 uker!!
  Hvordan var nivået på klassen din? Alder? Og utfordringene? Setter stor pris på svar:)

  • Fantastisk at du har valgt utdanningshuset, da sees vi der.

   Jeg går som sagt kveldsstudiet, jeg synes at nivået i klassen er veldig høyt, jeg har blogget noe om oppgavene vi har hatt, mest design oppgavene, men jeg kan legge ut mer om skolen etterhvert, du begynner jo 31. januar så det er bare å glede seg.

   Motekonsulent studiet går gjennom litt av alt innen mote til og med litt design. Motekonsulentstudiet gir deg muligheten til å få en liten smakebit av forskjellige utdannelser, så langt ahr vi hatt om design (designe vår egen kolleksjon), materialkunnskap, personlig styling, motehistorie (nyere og eldre). Tror du har masse morro å se fram til 🙂 Jeg skal se om jeg finner noen av oppgavene mine som jeg kan skrive litt om 😉

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s